Cas Wolbert

Iemand met een bijna grenzeloze ondernemersdrang en een ongebreidelde hartstocht voor al zijn ambities, passies en liefhebberijen. Zo mag je Cas Wolbert(1968), eigenaar van bijCAS, gerust definiëren. Met zowat alles wat-ie doet en onderneemt, of het nou wel of niet met zijn beroep als fysiotherapeut te maken heeft, geeft hij blijk van een honderd procent commitment.

Lees meer
Linda Moser

De rechterhand van Cas, dat is een classificatie die Linda Moser(1980) wellicht te weinig eer aandoet. Als levenspartner is ze eerder z’n steun en toeverlaat. Begin 2013 kwam ze als fysiotherapeut de praktijk versterken, waarbij ze zich al snel onmisbaar maakte door een eigen invulling te geven aan het geheel.

Lees meer
Jeroen van der List

Jeroen van der List (1952), niet te verwarren met de bekende basketballer, studeerde geneeskunde aan de Vrije Universiteit. Toen Jeroen in 1988 die studie eenmaal had afgerond, ging hij als orthopedisch chirurg aan de slag. In de loop der tijd heeft hij zich -mede dankzij diverse nascholingen- ontwikkeld tot een veelzijdig specialist.

Lees meer
Jochem van der Hoeven

Jochem van der Hoeven (1975) is afkomstig uit Rotterdam. Hij heeft een profvoetbal carriere achter de rug bij Sparta Rotterdam, Vitesse Arnhem, Jong Oranje, Fortuna Sittard en Paphos op Cyprus. Hierna is hij zijn pijlen gaan richten op zijn maatschappelijke carriere als fysiotherapeut. Sinds 2014 is hij werkzaam bijCAS.

Lees meer
Irene Thijssen

Irene is al vanaf het begin betrokken bij de praktijk. Al jaren lang is zij verantwoordelijk voor de administratieve ondersteuning bijCAS.

Lees meer
Brechtje Kraan

Brechtje Kraan (1989) is één van de nieuwelingen die begin 2015 bijCAS is komen werken. Als atleet is zij zelf altijd bezig geweest met alles eruit halen wat erin zit. Hierbij is discipline, doorzettingsvermogen en een juiste balans tussen inspanning en ontspanning erg belangrijk. De sportcultuur en de vernieuwende inzichten zorgen voor een fijne werksfeer binnen bijCAS.

Lees meer
Mirte Landweer

Mirte Landweer (1991) is sinds 2013 werkzaam bijCAS. Mirte houdt van haar vak. Met diverse mensen omgaan, naar ze luisteren en ook nog iets voor ze kunnen betekenen, geeft een voldaan gevoel en daar krijgt ze energie van. Haar doel is dan ook om zichzelf te blijven ontwikkelen als fysiotherapeut.

Lees meer
Renko Wouters

Renko Wouters, geboren in Nijmegen en opgegroeid in Wijchen, is een nieuw gezicht bij bijCAS. Renko heeft zijn studie fysiotherapie gevolgd in Nijmegen aan de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN) en heeft deze in 2016 succesvol afgerond.

Lees meer
Yolanda Rieter

Yolanda heeft na haar studie diëtetiek in eerste instantie in sales- en marketing functies gewerkt bij Nutricia. De afgelopen jaren heeft zij bij diverse bedrijven als officemanager en administratieve kracht gewerkt. Daarnaast ontwerpt zij ook tuinen.Samen met Rachel is zij het gezicht van bijCas. Bij Yolanda en Rachel kunt u terecht voor alle vragen rondom te planning. Ook aan de balie moet alles soepel, snel en sterkt efficiënt verlopen.

Lees meer
Rachel Leemhuis

Rachel is sinds maart 2016 werkzaam bij BijCas. Ze bemant samen met Yolanda de balie. Het is al een aantal keren gebeurd dat als mensen hier binnenkomen een blik van herkenning hebben. Dat kan kloppen, want Rachel heeft een aantal jaren geleden een cadeau winkeltje in het centrum van Rosmalen gehad.

Lees meer