In 2009 werd ik benaderd door een praktijkhouder met een praktijk voor fysio- en psychosomatische therapie om haar te helpen met de administratie. Na een aantal maanden werkzaam te zijn geweest en cursussen te hebben gevolgd werd mij duidelijk dat dit de start was van een nieuwe uitdaging. Ik zag tal van mogelijkheden waarbij ik praktijken zou kunnen ondersteunen.

Mijn diverse functies en werkervaring uit het verleden kwamen in deze nieuwe uitdaging mooi van pas.
Ik heb ruim 3 jaar in het Jeroen Bosch Ziekenhuis gewerkt op afdeling poli gynaecologie als afdeling secretaresse en balie medewerkster en ruim 11 jaar als intercedente bij Adia Keser/Adecco Uitzendbureau, waarbij ik jaren op het hoofdkantoor heb gewerkt op de afdeling Business Development (nieuwe productgroepen ontwikkelen en middels een pilot in het veld uitzetten en aansturen). Na een tijdje uit het arbeidsproces te zijn geweest ben ik gaan werken als officemanager, ik hield mij bezig met management activiteiten en voornamelijk met arbeids- processen, werkbare structuren ontwikkelen en protocollen schrijven voor de diverse afdelingen.

Naast de praktijk in 2009 ben ik in 2011 gaan werken in loondienst bij een grote praktijk in Vught met 13 medewerkers en diversen disciplines. Hier werkte ik al samen met Linda en leerde ik ook Cas kennen. Na een steeds groter netwerk binnen de paramedische zorg kreeg ik ook steeds meer vragen van praktijkhouders of ik hen ook wilde ondersteunen en de een naar de andere praktijk melde zich aan.

Ik heb de balans opgemaakt omdat het steeds lastiger werd om dit nog te combineren met mijn loondienst verband. Ik had immers voldoende ervaringen opgedaan, alle cursussen afgesloten en ik kon zelfstandig een breed pakket bieden aan diensten, dus besloot ik mijn loondienst te beëindigen en als zelfstandige verder te gaan en zo is Thijssen Fysio Administratie ontstaan.

Vanaf juni 2011 ben ik gestart bijCAS en verzorg de (financiële-) administratie, telefoondiensten en verdere praktijkondersteuning waar nodig, deels op de praktijk en deels vanuit mijn kantoor in Vught. Ik ben aanspreekpunt voor patiënten en zorgverzekeraars m.b.t. aanvullende verzekeringen, chronische machtigingen en declaraties.
Onlangs ben ik binnen de praktijk gestart als officemanager bij het team Medisch bijCAS.
Met de passie, bevlogenheid en innovatie waarmee Cas en ook Linda en het gehele team werken verdient mijn recept en is mooi om daar deelgenoot van te zijn.