Hoe hoog ligt uw lat? Topzorg Beweegcentrum bijCAS helpt u graag bij het realiseren van uw persoonlijk doel, wat dat ook mag zijn. Of u nu graag alles uit uw tweede jeugd wilt halen en op uw 65e nog de tourversie van de Amstel Gold Race wilt fietsen, een toptijd wilt lopen in de marathon van Eindhoven of wilt schitteren op de Olympische spelen zoals Bas Verwijlen, Topzorg Beweegcentrum bijCAS maakt u sneller, soepeler en sterker.

Hoe excelleer ik maximaal bijCAS?

  1. De eerste vraag is: waar staat u nu? Hoe sterk, soepel en snel is uw lichaam vandaag? En waar wilt u naartoe? Om vanuit hier een gezamenlijk doel te stellen met daar aan gekoppeld een trainingsplan.
  1. Het plan dat uitgevoerd wordt in onze ruime trainingsruimte met vooruitstrevende trainingsapparatuur en -methoden zoals de Kinetic-Box – het vliegwiel, De Fit Light, Core Stix en Exentrix.
  1. Onderweg worden de inspanningen continu gemonitord door onze specialisten alsook door computerapparatuur. Dit om uw voortgang te beoordelen en het plan daarop aan te passen.
  1. Kom maar op met die uitdaging! U bent en blijft 100% Fit bijCAS.