Peesklachten die maar blijven aanhouden? Onlangs geopereerd aan heup, knie of enkel? Of dit weekend een serieuze sportblessure opgelopen? Topzorg Beweegcentrum bijCAS helpt u sneller op de been dan u voor mogelijk houdt. Dankzij innovatieve behandel- en trainingsmethoden maakt ons team u in korte tijd weer soepel en sterk, zodat u weer snel het veld in kunt. Achter uw kleinkind aan kunnen hollen of kunnen schitteren bij de clubkampioenschappen tennis. Jong of oud. Sporter of levensgenieter.
Topzorg Beweegcentrum bijCAS helpt u vooruit met uw lichaam!

Hoe revalideer ik snel en effectief bijCAS?

  1. Afhankelijk van de ernst van uw blessure of mankement bepalen wij hoeveel belasting u aan kunt en of u überhaupt al toe bent aan belasting. Komt u bijvoorbeeld terug van een kruisbandoperatie of heeft onlangs een nieuwe heup gekregen dan is het zaak voorzichtig te beginnen en met kleine stapjes op te bouwen. Revalideren in het water is dan vaak de start. Wanneer de spieren, de pees of het gewricht weer wat gewend is aan de belasting, gaan we de training intensiveren.
  1. Tijd voor een op uw lijf geschreven trainingsprogramma op ons vliegwiel – de k-box. Daar waar we heel gericht gaan werken aan kracht, snelheid en coördinatie. Een uiterst effectieve methode die uw herstel bespoedigt.
  1. Onderweg wordt de training ondersteunt met revolutionaire behandelmethoden zoals DryNeedling, Shockwave, EPI of ACP. Daarnaast houdt ons team van specialisten uw klacht continu nauwlettend in de gaten met o.a. Echografie. Hoe reageert de pees? Neemt de kracht toe? Wordt het gewricht al soepeler? Tenslotte wilt u snel weer op de been zijn. Echter te snel betekent soms een stap terug en dat is wat wij te allen tijde willen voorkomen.

Eenmaal op uw oude niveau terug willen wij – gedreven als we zijn – de volgende stap zetten. De vraag was u weer gezond te maken, onze missie u fit te houden. Of sterker nog: u te laten excelleren. Samen met u te werken aan het bereiken van uw persoonlijk doel. Of dat nu is lekker weer te kunnen voetballen met uw kleinkinderen. Of dat u de Kennedymars wilt voltooien? Clubkampioen wilt worden? Of wilt promoveren in de hoofdklasse. Hoe hoog uw lat ook ligt, team bijCAS maakt u graag sneller, soepeler en sterker.

Hoe? Lees meer over ‘excelleren bijCAS’