Missie

Sneller, sterker en soepeler onderweg: Topzorg Beweegcentrum bijCAS!

Als wij het over sneller, sterker en soepeler hebben, dan doelen we niet alleen op het eindresultaat. Nee, de weg ernaar toe vinden wij misschien nog wel belangrijker. Wij zijn sterk in de reguliere behandelmethoden, maar blinken vooral uit in het zoeken van nieuwe effectieve wegen.

Ons streven is de behandeling en / of training te versoepelen, verkorten en versterken. U wilt tenslotte resultaat zien. Een soepel traject. Niet van het kastje naar de muur, maar sneller weer op de been zijn. Sterker voor de dag komen op de tennisbaan of soepeler de Alpen door wandelen. Ondanks die pijnlijke artrose, jumpersknee, tennisarm, slepende achillespees blessure of andere vervelende klacht.

Daarom zijn wij continu op zoek naar nieuwe innovatie training- en behandelmethoden zoals ACP, EPI, Dry Needling, Shockwave therapie of de vliegwieltraining die jouw sneller, soepeler en sterker vooruit helpen. Topfit of last van een chronische blessure, als (ex)sporters en specialisten stellen wij ons ten doel resultaten te boeken van topniveau. Dus kom maar op met die uitdaging.