Over het algemeen geldt dat U geen verwijzing van een huisarts nodig heeft. Op de contact pagina vindt U onze contactgegevens voor het maken van een afspraak. Op werkdagen nemen wij binnen een dag contact met u op om een afspraak te maken op de praktijk in Rosmalen.

Algemeen
Indien u een aanvullende ziektekostenverzekering hebt, worden de fysiotherapiebehandelingen inclusief Dry Needling vergoed, mits u uw maximale aantal fysiotherapiebehandelingen dit jaar nog niet hebt overschreden. U bent zelf verantwoordelijk voor het bijhouden van het aantal behandelingen dat u (eventueel eerder en/of bij andere fysiotherapiepraktijken) heeft gehad. Informeer desnoods bij uw zorgverzekeraar of kijk in uw polisvoorwaarden.
Bij speciale chronische klachten, die op de lijst Chronische Klachten voorkomen, komt u na 20 fysiotherapiebehandelingen in aanmerking voor vergoeding door uw basisziektekostenverzekering.

Intake en onderzoek na screening € 50.-
Intake en onderzoek na verwijzing € 45.-
Intake en onderzoek na verwijzing aan huis € 60.-
Reguliere zitting fysiotherapie € 35.-
Reguliere zitting aan huis € 55.-

Niet nagekomen afspraak € 30.-

Echografisch onderzoek € 85.-

EPI-therapie en ACP-behandelingen
EPI-therapie en ACP-behandelingen zijn te rangschikken onder niet-verzekerde zorg. De kosten zijn dus voor eigen rekening. Gelieve de bedragen direct na de behandeling met de pinpas te betalen.

EPI-therapie € 100.-

ACP-behandeling (3 sessies) € 595.-

Vliegwieltraining
Revalideren met het Vliegwiel-principe behoort in principe tot reguliere fysiotherapie en wordt door uw aanvullende ziektekostenverzekering vergoed, mits u uw maximale aantal fysiotherapie behandelingen dit jaar nog niet hebt overschreden. Wilt u het Vliegwiel gebruiken om uw sportprestaties te verbeteren, dan kunt u een abonnement afsluiten voor 10x trainen van 60 minuten. De kosten hiervoor bedragen € 600,-. De kosten voor het intakegesprek en outtakegesprek zijn hierbij inbegrepen.

Het is ook mogelijk om te kiezen voor trainingssessies van 20 minuten. In dat geval betaalt u 300 euro voor een aaneengesloten blok.

In overleg bestaat er ook een mogelijkheid om in groepsverband te trainen. Dit kan in groepen van 2 tot 4 personen.

Het is ook mogelijk om een bedrijfsabonnement af te sluiten. Voor meer informatie hierover verwijzen wij u door naar de balie of neem telefonisch contact met ons op.

Het bovenstaande levert het volgende overzicht op:
10x personal training van 60 minuten 4 op 1 € 200.-
10x personal training van 60 minuten 2 op 1 € 350.-
10x personal training van 60 minuten 1 op 1 € 600.-

10 trainingen van 20 minuten € 300.-

Overige kosten
Overige hulpmiddelen zoals zooltjes en een brace zijn te verkrijgen op aanvraag. Dit soort producten worden niet vergoed door uw zorgverzekeraar.