Mirte Landweer

Mirte Landweer (1991) geboren in Oss heeft haar studie fysiotherapie gevolgd aan de HAN in Nijmegen. Na haar opleiding kon ze gelijk beginnen en aansluiten bij het team van Cas en Linda. Ze heeft de praktijk zien groeien met als hoogtepunt het verhuizen naar een mooie nieuwe gespecialiseerde praktijk met intussen meerdere collega’s.
Binnen de praktijk heeft ze de mogelijkheid gekregen tot het behalen van certificaten voor de cursussen Medical Taping en het Mulligan Concept (gewricht mobilisaties). Binnenkort gaat ze starten met de cursus Shockwave therapie en daarna volgt een cursus Dry Needling. Al deze behandelmethoden worden veelvuldig toegepast in de praktijk. Haar doel is om zichzelf te blijven ontwikkelen als fysiotherapeut. “Life, Long, Learning”

Mirte is van jongs af aan al bezig met sport. Jarenlang heeft zij gehockeyed in het eerste dames elftal van Oss en heeft daarmee in de overgangsklasse mogen spelen (op één na hoogste niveau). De sportmentaliteit van vele sporters die zij begeleidt op het flywheel begrijpt zij als geen ander. Samen doelen stellen en bereiken.
Mirte houdt van haar vak. Met diverse mensen omgaan, naar ze luisteren en ook nog iets voor ze kunnen betekenen, geeft een voldaan gevoel en daar krijg ik energie van “aldus Mirte”.
Ze heeft het nog steeds erg naar haar zin bijCas. Het leuke van hier werken vindt zij; Het werken in een jong en dynamisch team, dat vooruitstrevend is en zich blijft verdiepen in de nieuwste ontwikkelingen en technieken. Daarnaast is de afwisseling tussen mensen begeleiden en trainen op het flywheel in de sportzaal enerzijds en het behandelen van de patiënten in de behandelkamer anderzijds een unieke combinatie.