Testimonials

Hieronder leest u enkele ervaringen van onze klanten.

Mijn naam is Daan ten Have, 42 jaar en ik ben leidinggevende in de horeca. Buiten het feit dat ik veel sta en loop op mijn werk heb ik ook nog duurlopen als hobby, Het klinkt misschien gek maar hardlopen houdt mij fit en energiek! Wat is er dan erger dan “hielspoor” krijgen?!

In mijn geval ging het om een flinke ontsteking onder de pees in mijn rechter hak. Trainen was al helemaal niet meer mogelijk en werken hield ik nog maar amper vol, met als resultaat dat als ik thuis kwam ik op de bank plofte en nog de hele avond last had.

Via via kwam ik bij Cas terecht. Dit bleek een zeer vruchtbare samenwerking!
Cas vertelde mij over de geheel nieuwe behandelmethode EPI waarbij men onder begeleiding van een echografie met een dunne naald naar de ontstoken plek gaat. Door middel van speciale stroomschokjes breng je een reactie teweeg die het herstel in gang zet. Dit gebeurt in combinatie met de Flywheel trainingen.

De behandeling is niet echt prettig maar toch wel goed te doen, zeker met de wetenschap welk resultaat het geeft. Na 1 behandeling voelde ik al meteen verbetering. Een week later, na de 2e behandeling ging het nog beter. Na de 3e EPI behandeling kon ik weer langzaam proberen te trainen, terwijl ik hiervoor al driekwart jaar bezig was te werken aan herstel zonder enig resultaat!
Ook de combinatie met de Flywheeltrainingen heb ik als zeer prettig ervaren.
Wat voor mij belangrijk was, was een herstel zonder medische ingreep en of medicijnen. Dit bleek de perfecte oplossing!

Daan ten Have

Daan ten Have
Daan ten Have

OP ZOEK NAAR FITHEID deel 1
Al maanden dan wel jaren loop ik met knieklachten, na de echo bleek het een ontsteking in de pees te zijn. Op zoek naar een oplossing uiteindelijk terecht gekomen bij fysiotherapie BijCas in Rosmalen voor de shockwave therapie! En met succes want de pijn in mijn knie is weg en voelt sterker dan ooit dankzij 4 shockwave behandelingen en de trainingen met het flywheel.
Dus yess eindelijk weer tennissen en sporten om weer in shape te komen??....! Zou je zeggen maar niets is minder waar want de achillespees van mijn rechterbeen dacht daar anders over ?.

OP ZOEK NAAR FITHEID deel 2
Mijn linker knie is op dit moment weer helemaal klaar voor het echte werk. Helaas dacht mijn rechter achillespees daar anders over frown-emoticon
Waarschijnlijk de combinatie van de pijnlijke linker knie en overgewicht hebben er voor gezorgd dat mijn rechter achillespees is gaan ontsteken.
Kortom weer terug naar fysiotherapie BijCas natuurlijk voor die shockwave behandeling. En wederom met succes na 2 behandelingen was het uit bed komen minder pijn...

Thierry Tstk
Thierry Tstk

Hallo Cas,

Zou je nog even laten weten hoe het met mijn hielspoor gesteld is. Momenteel ben ik er zo goed als vanaf. Ik voel het nog wel iets maar het is voor 90% verbeterd door jouw geweldige techniek. Ik ben vol lof over de behandeling en vooral de duidelijke uitleg. Ik heb daarom al bij verschillende mensen jou naam laten vallen.

Mijn dossier kan gesloten worden!!

Nogmaals dank en misschien tot een volgende keer, en veel succes toegewenst op je nieuwe en mooie locatie.

Groeten Ria Kamps

Ria Kamps
Ria Kamps

Ik ben Fener Langens, 19 jaar. Ik woon in Nuland en ik basketball vanaf mijn twaalfde.

Ik begon bij een klein clubje (Den Dungk) en speel inmiddels 6 jaar op eredivisie niveau. Naarmate ik hoger op kwam, werd de belasting zwaarder en daarmee meer kans op blessures. Daardoor werd een goede behandeling steeds belangrijker. En zo kwam ik uit bij “bijCAS”, waar ik voor mij de beste behandeling kreeg. Daar wordt ik al een aantal jaren goed begeleid en ben ik altijd goed hersteld van mijn blessures. Ook mede door bijCAS heb ik vorig jaar zonder blessures mee kunnen doen aan het EK U20 in Sarajevo. Nu heb ik de stap gemaakt naar college basketball in Amerika. Met de behandeling die ik nu krijg, ben ik klaar om in juni fit te vertrekken naar USA.

Fener Langens
Fener Langens

Beste CAS,

Via deze weg wil ik jullie nogmaals heel hartelijk bedanken voor al jullie goede zorgen, hulp en steun bij het herstellen van mijn knieblessure.

Zondag 2 november liep ik de New York Marathon! En ook nog met een goede tijd: 3:48:03 uur! Zowel tijdens als na de marathon heb ik geen last gehad van mijn blessure. Net op tijd hersteld dus!!

Tijdens de marathon heb ik alle vormen van emotie doorgemaakt: zo blij was ik dat ik ‘m na drie jaar toch nog kon lopen. En onderweg heb ik zelfs nog even aan jullie gedacht!

Hartelijke groet,

Joep Hilbink

Joep Hilbink
Joep Hilbink

Nog maar 4 weken geleden een flinke spierscheuring in mijn kuit, vorig jaar idem dito en toen 6 weken uit de roulatie. Dankzij Cas en Linda ( en EPI ) nu in 2 weken weer fit genoeg om te sporten ( en dus te herstellen ! ) . Afgelopen week in Noorwegen 70 Km gefietst...blij als een klein kind!

THX Cas en Linda !!

Patrick van der Heijden
Patrick van der Heijden

Sinds mijn zestiende is het voor mij vanzelfsprekend om zo’n vijf keer in de week te hockeyen. En zo lang als ik me kan herinneren is het voor mij vanzelfsprekend dat ik dat pijnvrij kan doen. Afgezien van de nodige blauwe plekken en schaafwonden natuurlijk.
Tot april 2014, toen ik aan het einde van mijn tweede seizoen bij hoofdklasser MOP last kreeg van mijn lies. Ik dacht dat het vanzelf wel over zou gaan, want ik was toch nooit geblesseerd? Maar uiteindelijk heb ik anderhalf jaar vrijwel geen training of wedstrijd zonder klachten kunnen afmaken. De pijn was niet zo erg dat ik niet kon hockeyen, maar het beperkte me wel, ook doordat ik mijn zelfvertrouwen en plezier kwijtraakte. Ik dacht er constant aan tijdens het sporten en kon niet meer vol aanzetten.
Na mijn derde jaar bij MOP besloot ik dat ik nog niet klaar was met tophockey, maar dat ik koste wat kost van die blessure af moest komen. De klachten zijn destijds begonnen door een spierscheuring en de pees in mijn lies raakte daardoor geirriteerd en overbelast. Dit resulteerde in een hardnekkige en frustrerende blessure.
Bij Cas (of bij BijCas?) ging ik in de zomer van 2015 aan de slag met vliegwieltraining. De eerste training met Linda zal ik nooit vergeten. Ik dacht altijd dat mijn lichaam wel goed in elkaar zat. Ik had immers nooit eerder blessures, ook niet tijdens mijn vierjarige studie op de Academie voor Lichamelijke Opvoeding, of bij het uitoefenen van andere sporten. Maar tijdens die eerste vliegwielsessie met Linda kon ik niet eens een normale squat maken. Ik zakte helemaal in met mijn heupen en er bleek ook een flink krachtverschil te zitten tussen mijn beide benen.
De volgende drie maanden ben ik wekelijks twee keer gaan trainen met Linda. Mijn scores tijdens het squaten en lungen gingen per training omhoog. Ik voelde dat ik sterker werd en dat ik de bewegingen met steeds meer beheersing en balans uit kon voeren. Na verloop van tijd combineerde Linda de vliegwieltraining met andere oefeningen: voetenwerk door ladders, sprinten, uitstappen, reactief trainen met fitlights en het gooien en vangen van een bal, en dat in allerlei verschillende combinaties.
Ook Cas, Mirte en Brechtje daagden me uit om tot het gaatje te gaan. De stopwatch werd tevoorschijn gehaald en ze moedigden me aan om steeds weer de snelste tijd te verslaan. Voor andere mensen die boven aan het trainen waren moet het een raar gezicht zijn geweest dat ik daar zo tekeer ging, maar ik had maar één doel: in ieder geval nog een seizoen in de hoofdklasse spelen met MOP. Het hockeyen is inmiddels weer gestart en ik voel me beter dan ik me kan herinneren. Rustig aan durf ik weer op het randje te spelen en krijg ik mijn zelfvertrouwen en plezier terug. Mijn lies zal misschien altijd wel een zwakke plek blijven, maar door de gedurfde en uitdagende training van Linda heb ik er het volste vertrouwen in dat ik dit seizoen weer maximaal kan presteren!

Sabine van den Assem
Sabine van den Assem