Vooruit met uw lichaam!

Daar is waar Topzorg Beweegcentrum bijCAS voor gaat en staat. Dat doen wij met de inzet van reguliere behandeltechnieken en trainingsmethoden binnen de fysiotherapie. Echter om onderstaande veel voorkomende klachten effectief aan te pakken, zijn wij er van overtuigd dat we een stap verder moeten gaan.

 

De klachten en technieken waarmee team van Topzorg Beweegcentrum bijCAS écht het verschil maakt:
tabel
 

Afkortingen:

Ft fysiotherapie
EPI Behandel techniek
APC Behandel techniek
SW Shockwave
AV aanvullende verzekering Afhankelijk hoe groot die is bij die persoon.
BV Basis verzekering.

Met andere woorden: Topzorg Beweegcentrum bijCAS richt zich op het gebruik van nieuwe kennisaspecten rondom innovatieve behandel- en trainingsmethoden, telkens met als doel aan te sturen op een zo optimaal mogelijk behandeltraject. Naast het werken met het Vliegwiel-principe zijn we voorloper op het gebied van het behandelen van aandoeningen door middel van EPI-therapie en ACP-behandeling. Wat dat laatste betreft zijn we in ons land vooralsnog uniek in combinatie met Vliegwieltraining. Daarnaast zijn we -mede dankzij een brok aan ervaring- uiterst bedreven in Dry Needling, Shockwave Therapie, en niet te vergeten het diagnosticeren van klachten door middel van echografie.

In alle gevallen staat een persoonlijke aanpak bij ons hoog in het vaandel. We vinden het belangrijk dat er snel een juiste diagnose wordt gesteld. De focus ligt op het krijgen van zorg die het beste past bij iemands klacht en/of hulpvraag. We zijn ervan overtuigd dat constante innovatie hieraan bijdraagt.