Overige trainingsmogelijkheden

Behalve het vliegwiel in de vorm van de Kinetic Box, de Kinetic Pull en de gecombineerde uitvoering met de naam Versapully beschikken we op onze bovenverdieping over nog méér apparaten die allerlei trainingsmogelijkheden scheppen. In het onderstaande treft u de belangrijkste aan.

De Fit Light
Met dit apparaat is het mogelijk om onder meer de core stabiliteit, de algehele coördinatie (met inbegrip van het wenden en keren) en de snelheid te verbeteren.

Exentrix
Dit multifunctionele apparaat is uiterst geschikt voor krachttraining en revalidatie. Via een computer kan op diverse manieren de weerstand worden ingesteld. De weerstand kan onder andere isotoon (zoals bij halters en dumbbells), isokinisch (met een gelijkblijvende snelheid), aerobisch (zoals bij een ergometer), explosief, elastisch of excentrisch zijn. Eveneens kan met de Exentrix de werking van het vliegwiel volledig worden nagebootst. Het apparaat kan niet alleen gekoppeld worden aan de meest uiteenlopende fitnessapparaten maar bijvoorbeeld ook aan losse halters en dumbbells.

Verder beschikken we nog over een aantal hometrainers en een looptrack van 18 meter. Ideaal voor bijvoorbeeld een warming-up!