Nieuws

31 augustus 2024

Vacature: Fysiotherapeut 12-30 uur

bijCAS Revalideer & Presteer is op zoek naar een enthousiaste en gedreven fysiotherapeut 

 De baan
Heb je affiniteit met (top)sport en vind je het leuk om met gemotiveerde cliënten te werken? Ben je geïnteresseerd in de nieuwste innovatie en technologie op het gebied van behandel- en trainingsapparatuur? Wil je graag iets anders dan de ‘standaard’ fysiotherapie?  

 Jij
Je bent in het bezit van een bachelor diploma fysiotherapie. Je bent een echte teamplayer, representatief, flexibel en communicatief vaardig. 

 Wij
Ons team bestaat momenteel uit 6 enthousiaste fysiotherapeuten en 4 revalidatie trainers, ieder met zijn/ haar specialisatie. 

 Wat kunnen wij jou bieden? 

  • Een dienstverband van 12-30 uur in overleg 
  • Leuke, sportieve en hulpvaardige collega’s 
  • Gemotiveerde cliënten met een sportief doel 
  • Een inspirerende en innovatieve werkomgeving 
  • De nieuwste trainings- en behandelmethodes 
  • Te gekke bedrijfsuitjes

     

 bijCAS Revalideer & Presteer
Wij zijn een innovatieve praktijk die staat voor eerlijke, goede en specialistische zorg voor mensen met een doel. Wij verzorgen reguliere behandelingen, maar leggen onze focus op nieuwe trainings- en behandelmethodes die revalidatie na een operatie of een (acute) sportblessure versnellen en versoepelen. Daarnaast bieden we preventieve programma’s aan om fit te worden en te blijven en begeleiden we topsporters naar hun top.

Contact
Voel jij je aangesproken door bovenstaande? Dan zijn wij opzoek naar jou en ontvangen we graag jouw reactie! Reageren kan door jouw sollicitatie, voorzien van je CV te mailen naar linda@bijcas.com  

Heb je toch nog vragen naar aanleiding van deze vacature? Stuur dan een mail naar bovenstaand mailadres. 
Neem zeker ook even een kijkje op onze website voor meer informatie  www.bijcas.com 

< Terug naar alle artikelen